MFTT

Friss hírek
 1. Az évzáró összejöveteleit az MFTTT vezető testületei – Intézőbizottság, Választmány, Közgyűlés – 2017. december 12-én tartották. Az IB napirendjén a következő témák szerepeltek:

  1. A Társaság aktuális pénzügyi helyzete és 2018. évi költségvetésének tervezete,

  2. Az MFTTT 2018. évi tagsági díjai,

  3. Szakterületünk az ENSZ Fenntartható Fejlődési Célok elérésének szolgálatában – MFTTT akcióink (Remetey-Fülöpp Gábor–dr. Mihály Szabolcs–Palya Tamás)

  4. Az EFGN 2018 előadóülés előkészítése, programja

  5. A Vas megyei területi csoport beszámolója

  6. Egyebek

  Bővebben

 2. Az MFTTT vezető testülete 2017. november 15-i ülésének napirendjén a következő pontok szerepeltek:

  1. A Társaság aktuális pénzügyi helyzete és a 2018. évi költségvetésének tervezete, előadó: Dobai Tibor és Szrogh Gabriella

  2. Az MFTTT 2017. őszi rendezvényeinek (OKTM‐2017, Földtudományos Forgatag, megyei földmérőnapok), előadó: Buga László, Zalaba Piroska, Dobai Tibor és Szrogh Gabriella

  3. Áttekintés az MFTTT tagsági helyzetéről – tagdíj‐elmaradások kezelése, előadó: Dobai Tibor és Szrogh Gabriella

  4. Szakosztályi és területicsoport-beszámolók,
   ‐ Fotogrammetriai és Távérzékelési Szakosztály: Jancsó Tamás;
   ‐ Szabolcs‐Szatmár‐Bereg megyei területi csoport (Nyíregyháza): Jeles Zoltánné

  5. Egyebek

  Bővebben

 3. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán november 16-án tartották a 2017. évi Tudományos Diákköri Konferencia Geodézia és Térinformatikai Szekció ülését.

  Az ülést dr. Ádám József akadémikus, egyetemi tanára a szekció elnöke nyitotta meg. A TDK dolgozatok előadások formájában történő bemutatása előtt dr. Rózsa Szabolcs egyetemi docens, az Általános- és Felsőgeodézia Tanszék vezetője köszöntette dr. Völgyesi Lajos Professzor Emeritust 70. születésnapi évfordulója alkalmából.

  Bővebben